mrsmartco

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

ریموت کنترل چیست ؟

30 تیر 1402 توسط ایران پرفیومز


ریموت کنترل به عنوان وسیله ای که با استفاده ازآن می توان بسیاری از دستگاه های الکترونیکی و مکانیکی را کنترل نمود شناخته می شود . در این متن قصد داریم توضیح مختصری در مورد ریموت های دیپ سوییچ ، لرنینگ ، هاپینگ و بلوتوثی که در سیستم های حفاظتی کاربرد دارند را ارائه نماییم .

 

انواع ریموت درب اتوماتیک
 ریموت کنترل درب های اتوماتیک با فرکانس های 868 و 433 ، 315 مگاهرتز تولید می گردند که دارای تیپ های مختلفی می باشند .

 

ریموت دیپ سوییچ
ریموت دیپ سوییچ معمولا برای موتور های ساید کرکره برقی مورد استفاده قرار می گیرند و دارای فرکانس ۴۳۳MHZ می باشند . در این ریموت ها ابتدا باید درب ریموت را باز کرد T برای این کار بایستی با پیچ گوشتی مخصوص پیچ ریز پشت درب ریموت را باز نماییم بعد از رویت کیت اصلی برد شاهد مداری هستیم که روی آن ۸ کلید وجود دارد که به این کلید ها دیپ سوییچ گفته می شود که هر کدام از این کلید ها را می توانیم در سه وضعیت بالا T وسط و پایین قرار دهیم .

 

مشابه همین دیپ سوییچ را می توانیم با باز کردن درب رسیور همین ریموت ها رویت کنیم ;i البته بعضی از رسیورها به جای دیپ سوییچ از اتصال لحیم استفاده می کنند که باعث می شود کد رسیور ثابت بماند و تغییر نکند .

 

ترتیب حالت های ۸ عدد کلید روی ریموت و ست کردن همین حالت با رسیور دیپ باعث مَچ یا به اصطلاح ست شدن ریموت و رسیور می شود .

این ریموت ها دارای امنیت مناسبی بوده ولی امروزه به تدریج جای خود را به ریموت های لرنینگ داده اند .

ریموت دیپ سوییچ دارای تعداد آدرس های فیکس کد معمولا ۳ به توان ۸ است که معادل ۶۵۶۱ آدرس یکتا می باشد .

اگر بخواهیم کد جدیدی را به این ریموت ها بدهیم باید کاور ریموت را باز کرده و کد را به صورت سخت افزاری درون ریموت ایجاد نماییم .

 

ریموت کد لرنینگ
ریموت لرنینگ کد یا کد لرنینگ ریموتی است که برای تعریف نمودن آن روی رسیور بایستی از طریق برد ، ریموت را برنامه ریزی نمود . این فعالیت با کمک گرفتن از راهنمای محصول می تواند صورت بگیرد به عبارتی دیگر با فشردن دکمه لرن روی برد رسیور و فشردن یکی از دکمه های روی ریموت کد گیری رسیور انجام می شود . در ریموت های لرنینگ کد ریموت ثابت است و رسیور کد ریموت را ذخیره می کند . لازم است بدانیم انجام این کار برای بردهای مختلف متفاوت است و همگی از یک دکمه خاص تبعیت نمی کنند .

 

ریموت بلوتوثی
ریموت های بلوتوثی یک نوع ریموت لرنینگ می باشند که برای لرن کردن ریموت ، نیاز به رسیور نبوده و می توان کد ریموت قبلی را به ریموت جدید انتقال داد . ریموت های بلوتوثی چند سالی است که وارد بازار شده است و نسل جدیدی از ریموت ها را شامل می شوند . عملکرد ریموت های بلوتوثی بسیار ساده است و به واسطه این ریموت ها به راحتی میتوان ریموت ها را کپی کرد .

ریموت بلوتوثی را می توان برای کپی کردن ریموت دزدگیر اتومبیل ، ریموت دزدگیر اماکن ، درب های پارکینگ ، کرکره برقی ، برخی پرده های برقی ، ریموت بعضی سیستم های گرمایش ، دستگاه ضد سرقت بی سیم ، ریموت های اتوماسیون منزل و غیره استفاده کرد .

 

انواع ریموت بلوتوثی
ریموت های بلوتوثی به دو دسته کلی متغییر و ثابت تقسیم می شوند :

ریموت بلوتوثی متغییر : این مدل قابلیت گرفتن چند فرکانس را دارد ( به عنوان مثال فرکانس های 433 و 315 ) که به وسیله یک جامپر ستینگ ( درون ریموت ) می توان فرکانس مورد نظر را انتخاب کرد .

ریموت بلوتوثی ثابت : در این مدل فرکانس به وسیله کریستال ( قطعه الکترونیکی ) به صورت ثابت است ، به عنوان مثال ریموت بلوتوث 433 مگاهرتز یا 315 مگا هرتز و این بدان معنی است که فقط از ریموت هم فرکانس خود کپی می شود .

برای تشخیص فرکانس ریموت ، ابتدا باید قاب ریموت را باز کنیم که درون آن مدار ریموت قرار دارد . بر روی مدار یک قطعه با روکش فلزی وجود دارد ( کریستال ) ، مقدار فرکانس کاری ریموت بر روی کریستال درج شده است ( به عنوان مثال 433 یا 315 )

 

روش خام کردن ریموت بلوتوثی
بر روی کلیدهای ریموت بلوتوث علائمی مانند ( قفل ، باز ، بیصدا ، زنگ ) یا (A ، B ، C ، D) و یا ( 4 ،  3 ، 2 ، 1) وجود دارد و این علائم همه یکسان هستند و تغییری در روش کد دادن ایجاد نمی کنند .

برای خام کردن ریموت به این صورت عمل می کنیم که دکمه های قفل و باز ریموت ( B و A ) یا ( 2 و 1 ) را همزمان با هم فشار می دهیم ، بعد از چند ثانیه LED سه بار چشمک می زند ( دستتان را از روی کلیدها بر ندارید ) بعد از اینکه LED سه بار چشمک زد در همان لحظه 3 بار دکمه قفل را فشار می دهیم ( دستتان هنوز روی کلید باز هست ) . حالا LED ریموت شروع به چشمک زدن مداوم می کند ، این بدان معنی است که ریموت خام شده است و آماده مرحله بعدی هستید . در صورت خام شدن ریموت با فشردن هر یک از دکمه های ریموت چراغ ریموت روشن نمی شود ، انجام این کار به منزله این است که شما حافظه ریموت را پاک کرده اید و حالا ریموت آماده است تا کد بگیرد . ریموت های بلوتوثی را بارها و بارها می توان ریست ( خام ) کرد و مجددا کد داد .

 

https://mrsmartco.com/fa/%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84

مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

mrsmartco

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس